Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Podívejte se paní redaktorko..;-D proč postelí? jen připomenu radima uzla:souložíš-li v práci-zamkni!!:-P

0 1
možnosti
Foto

Jsem líný číst celý článek a tak odpovídám na otázku v titulku takto: Jak komu. Někdo má rád holky, jiný zase vdolky. A kolik konkrétně bab: DOST. A je to nějaký problém?

1 3
možnosti
Foto

Řekla bych, že muži k sexu lásku nepotřebují tolik, jako ženy. Já konkrétně bych nesexovala s někým, kdo mě fyzicky nepřitahuje, ačkoli po požití by to mohlo možná i sklouznot jinam. Proto kontroluju svůj příjem alkoholu. Možná je to i právě v tomhle. Ty průzkumy nic nevypovídají a asi je to o tom, že muži se chlubí a ženy zatloukají. Učili nás celá léta cudnosti, ale myslím, že kvalitní sex je velmi příjemná záležitost a že to chce vášeň z obou stran. A to už zase souvisí s tou láskou. Tohle není dogma, to je můj názor. Průzkumy jsou tak pro zasmání.R^ Myslím, že i autorka to pojala v tomto duchu, takže karma.R^

2 5
možnosti
Foto

-3 že by přetvářka v ženském týmu?;-D;-D Ruku na srdce...

1 4
možnosti

Dneska prosím ne. Šíleně mě bolí zub

1 3
možnosti

To je ten důsledek obhajoby církevních tunelů.

2 1
možnosti

Průměrný počet tzv. sexuálních interakcí u muže je identický,jako průměrný počet sexuálních interakcí u ženy - vezmeme-li na zřetel,že poměr mužů a žen v populaci je prakticky 1:1,tak je to matematická jistota ...

3 0
možnosti

Jojo. A ty rozdíly vznikají tak, že respondenti lžou. Muži se chlubí a ženy zatloukají

2 0
možnosti

Z toho vyplývá jediná věc: podobné "výzkumy" nečíst, maximálně jen pro pobavení a jako impuls k následné diskuzi. Podobně jak otento blog :-)

5 1
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1914x
Jsem Monika a jedním z mých klientů je Náhoda - seznamovací agentura. Příběhů, okolností a událostí, které stojí za zmínku, je tam nespočet. Tohle je myslím to pravé místo, pro jejich existenci.

Seznam rubrik